Chauffeur B

Ben jij een echte chauffeur en wil jij graag bij een dynamisch bedrijf werken? Wil jij graag nationale ritten voor een bedrijf waar veel in overleg gaat? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime/parttime chauffeur waar Formule Logistics in Eindhoven naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit? 

Als chauffeur met B Rijbewijs start jouw werkdag in de loop van de ochtend op de standplaats in Eindhoven. Je rijdt een vaste route binnen Nederland. De goederen staan voornamelijk op pallets. Je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag. Wil je liever parttime aan de slag, rijd je liever overdag of wil je meer afwisseling in je werk? Dit is ook mogelijk bij Formule Logistics!

De werktijden in deze functie liggen tussen 06:00 tot 18:00 uur.

Wat kan je verwachten?

Formule  Logistics biedt jou een uitdagende baan binnen een mooi en groeiend transportbedrijf waar veel mogelijk is. Het salaris is conform cao beroepsgoederen vervoer, hierbij wordt gekeken naar leeftijd, kennis en ervaring. Tevens heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

De ideale kandidaat:

  • Is in het bezit van B rijbewijs,
  • Is representatief en klantvriendelijk;
  • Heeft enige rij ervaring met je B rijbewijs;
  • Is een echt visitekaartje voor het bedrijf;
  • Woont in de omgeving van de standplaats in Eindhoven
  • Kun jij alle bovenstaande punten afvinken? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe avondchauffeur bij Formule Logistics in Eindhoven.

Voor welk bedrijf kom je te werken?

Formule Logistics  is in 1997 gestart met koeriersdiensten en is inmiddels uitgegroeid tot een complete logistieke dienstverlener. In januari 2016 is Formule 1 Sneltransport gefuseerd met J&M Logistics om een breder pakket aan transport en logistieke diensten te kunnen bieden. Met de grootste zorg en aandacht voeren wij (internationale) transport- en koeriersdiensten uit. Ook warehousing en opslag behoren tot de mogelijkheden. Formule Logistics werkt met de modernste technieken en middelen waardoor de kwaliteit van de diensten gewaarborgd is.

Chauffeur worden bij Formule Logistics?

Spreekt bovenstaande je aan? Stuur je motivatie en je CV  per mail naar maikel@formulelogistics.nl.

N.B. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.