Over Formule Logistics

Formule Logistics is een oer-Brabants bedrijf en we lopen dus niet graag te koop met onze kwaliteiten. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

Het verhaal van Formule Logistics begint in Eindhoven met een paar busjes. Indien nodig sprongen we zelf nog achter het stuur om zendingen op tijd af te leveren. Die avonturen, waarover we u nog heel veel kunnen vertellen,  zijn inmiddels wel verleden tijd. Tegenwoordig zijn we een complete en betrouwbare logistieke dienstverlener met een prachtig wagenpark en met goed opgeleide en trouwe medewerkers. 24 uur per dag, 7 dagen per week, steken wij ziel en zaligheid in de opslag en het vervoer van de meest uiteenlopende zendingen: van kleine pakketten tot complexe transporten: niets is ons meer vreemd.

Maar we zijn en blijven bovenal een familiebedrijf. We kennen elkaar allemaal, we weten wat er speelt op de werkvloer en wat er leeft op de weg. Formule Logistics is al jaren een geliefd leerbedrijf en een plek om de nieuwe generatie jonge chauffeurs op te leiden én het prachtige chauffeurs-vak te laten zien. Onder de bezielende leiding van de huidige directeur en zijn gezin, groeien we dagelijks nóg verder naar wat we willen zijn: de meest complete en betrouwbare partner op het gebied van (spoed)zendingen en linehauls in binnen- en buitenland. Met korte lijnen, directe communicatie en vlotte samenwerking kan Formule Logistics nog generaties vooruit.