Vandaag is het de Dag van de Chauffeur. In 2019 werd deze ‘nationale feestdag’ voor het eerst georganiseerd en dit jaar vieren we het voor de tweede keer. De oplettende lezer denkt nu natuurlijk “dat klopt niet” en dat is ook zo. In 2020 werd de tweede editie namelijk net als heel veel andere leuke feestdagen van de agenda geschrapt in verband met corona.

Hoe dan ook, vandaag is een mooie gelegenheid om al die mannen en vrouwen die beroepsmatig achter het stuur kruipen eens in het zonnetje te zetten. Want dat ze belangrijk zijn, dat begrijpen we allemaal. Zonder al onze chauffeurs zou onze economie hopeloos verloren zijn. Hun harde werken, hun lange diensten, hun nachtelijke avonturen: daar mogen we ze best wel eens extra voor bedanken. En dat doen we vandaag bij Formule Logistics dan ook!

Bij dit weer (de temperatuur zit tegen het vriespunt aan) is een extra broodje tussendoor geen overbodige luxe. Zéker niet als daar ook nog eens warme worst op ligt. Dames en heren chauffeurs: dank voor jullie inzet! We hopen dat het smaakt en wensen jullie een heel mooie dag toe!  Dank!