Day & Night

Bij nachtdistributie vindt de uitlevering van zendingen buiten de bedrijfs-kritische uren plaats. Chauffeurs die door ons zijn voorzien van uw sleutels en beveiligingscodes, leveren ’s nachts uw goederen af. Dat kan bijvoorbeeld in uw bedrijfspand maar vaak ook in servicebusjes van monteurs. Het bespaart opdrachtgevers veel tijd en logistieke handelingen. Onze chauffeur werkt compleet zelfstandig; hij lost de goederen op de aangewezen plaats en neemt, indien aanwezig, retourzendingen weer mee terug.

Overnight Service

Bij overnight service wordt uw zending op een werkdag opgehaald en de volgende werkdag op het afleveradres bezorgd.  ’s Nachts blijft uw zending dus in onze bewaakte en beveiligde opslag. Dat kan zelfs geconditioneerd worden opgeslagen zodat het op de juiste temperatuur wordt afgeleverd.

Extra optie:

Tijdsleveringen zijn geen probleem: met ons landelijk dekkende netwerk kunnen we uw zendingen de volgende dag tussen 08.00 uur en 17.30 uur afleveren. U kunt bij ons ook terecht voor internationale overnight zendingen.