E-commerce

Naast het brede pakket aan services en diensten op het gebied van transport en distributie, kunt u uw voorraad laten beheren door Formule Logistics. Hierdoor is het voor u mogelijk om op een flexibele manier extra voorraadruimte (tijdelijk) in te zetten.

E-commerce

Onze vestiging in Eindhoven wordt door meerdere klanten ook gebruikt als forward stock location (FSL). Een FSL is een opslagplaats waar veelal strategische producten opgeslagen worden die binnen een straal van 100 kilometer binnen een uur op locatie kunnen zijn.

Monteurs hoeven niet meer naar uw bedrijf, maar kunnen op locatie wachten op het onderdeel. Dit bespaart u veel tijd en het probleem van uw klant wordt direct opgelost. Wij picken de orders direct na ontvangst van uw opdracht en maken deze verzendklaar op de door u gewenste manier. Uiteraard kunnen wij ook het transport naar de eindbestemming verzorgen.

Deze service bieden wij 24/7 aan op onze eigen locatie in Eindhoven en in combinatie met samenwerkende partners in Zwolle, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Houten.