Chauffeur C winkeldistributie (vooral op zaterdagen)

Voor één van onze klanten zoeken wij een gedreven collega die ons team vooral op zaterdagen komt versterken. Houd je van winkeldistributie? Geniet jij van de rust op de wegen in het weekend? En zie je je wel rondrijden in de vroege ochtend? Wacht dan niet te lang en reageer via het formulier hiernaast.

Wat ga je doen?

Op zaterdagochtend begin je tussen 4:00 en 5:00 uur op je standplaats in Eindhoven. Je bezorgt pallets (met een uitstekende EPT) bij vestigingen van onze opdrachtgever in Nederland en België. Dat doe je vol overgave en altijd met een grote glimlach op je gezicht. In het begin  van de middag ben je weer terug op de standplaats in Eindhoven. Heel soms vragen we of je op een doordeweekse dag wilt rijden en we vertrouwen erop dat je daar geen problemen mee hebt.

Wat vragen wij?

We zoeken een chauffeur C die graag vroeg uit de veren is. Je bent een echte’ aanpakker’ en je weet wat winkeldistributie inhoudt. Bovendien ben je:

  • in het bezit van rijbewijs C, een geldige code 95 en digitale bestuurderskaart;
  • representatief en klantvriendelijk;
  • behoorlijk ervaren met het rijbewijs C;
  • fysiek sterk en je houdt wel van een uitdaging;
  • een echt visitekaartje voor ons bedrijf;
  • woonachtig in de omgeving van de standplaats in Eindhoven.

Wat bieden wij?

Formule Logistics biedt je een leuke baan in een hard werkend maar vooral collegiaal bedrijf. Je gaat in korte tijd veel nieuwe mensen leren kennen die echt wel iets van je verwachten. Daar staat tegenover dat wij ook tijd in jou willen investeren. De bedrijfscultuur is informeel, met humor en we stellen zelfstandigheid en initiatief enorm op prijs. Het salaris is conform de CAO beroepsgoederenvervoer en bij goed functioneren heb je bij ons  uitzicht op een vast dienstverband.

Reageren?

Zie jij jezelf deze klus wel klaren? Weet je wat je te wachten staat als je chauffeur C in de winkeldistributie wordt of (beter nog) heb je daar al ervaring mee? Dan hopen we dat je snel reageert op deze vacature! Vul op de vacature pagina alle gegevens in, geef een korte toelichting en dan laten we je heel snel weten of en wanneer we je uitnodigen voor een eerste kennismaking!

Let op: wil je toch liever op een andere dag de winkeldistributie voor ons verzorgen? Dat kan ook want we zoeken altijd goede chauffeurs!