Oproepchauffeurs

Formule Logistics groeit. En omdat de vraag naar logistieke diensten weer fors toeneemt, zijn we hard op zoek naar chauffeurs die we op oproepbasis kunnen benaderen om in te vallen, om een zending te vervoeren of een andere klus te klaren.

Wat vragen wij?

We zoeken chauffeurs die we op oproepbasis kunnen inzetten wanneer dat nodig is. Misschien ben je al met pensioen maar wil je toch weer eens de handen uit mouwen steken? Misschien heb je gewoon zin en tijd om af en toe weer eens achter het stuur te springen? Gewoon omdat je het leuk vindt om op de weg te zijn? Bij Formule Logistics kan je dan al snel aan de slag. We zoeken oproepchauffeurs die:

• in het bezit zijn van rijbewijs C, CE en/of B, een geldige code 95 en digitale bestuurderskaart;

• representatief en klantvriendelijk zijn;

• één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn;

• woonachtig in de omgeving van de standplaats in Eindhoven.

Reageren?

Heb je zin en tijd om (weer) achter het stuur te kruipen? Zoek je een nieuwe uitdaging of vind je het gewoon leuk om in de logistieke dienstverlening te werken? Vul op de vacaturepagina al je gegevens in, geef een korte toelichting en dan nemen we snel contact met je op. Wil je liever parttime aan de slag of rijd je liever in de nacht? Stuur ons dan ook gewoon een bericht; we zijn altijd op zoek naar toppers!

NB Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld