Avond chauffeur (CE)

Ben jij een echt avondmens en wil jij graag meer structuur in je werk? Wil jij graag nationale ritten voor een bedrijf waar veel in overleg gaat? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de Avondchauffeur waar Formule Logistics in Eindhoven naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit? 

Als Avond chauffeur met CE Rijbewijs start jouw werkdag aan het einde van de middag op de standplaats in Eindhoven. Je rijdt een vaste route binnen Nederland. De goederen staan voornamelijk op pallets. Je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag/ zaterdagochtend.

De werktijden in deze functie zijn van 18:00 tot ca 02:00 uur.

Wat kan je verwachten?

Formule  Logistics biedt jou een uitdagende baan binnen een mooi en groeiend transportbedrijf waar veel mogelijk is. Het salaris is conform cao beroepsgoederen vervoer, hierbij wordt gekeken naar leeftijd, kennis en ervaring. Tevens heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

De ideale kandidaat

  • Is in het bezit van CE rijbewijs, geldig code 95 en digitale bestuurderskaart;
  • Is representatief en klantvriendelijk;
  • Heeft enige rij ervaring met je CE rijbewijs;
  • Is een echt visitekaartje voor het bedrijf;
  • Woont in de omgeving van de standplaats in Eindhoven

Kun jij alle bovenstaande punten afvinken? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe avondchauffeur bij Formule Logistics in Eindhoven.

Voor welk bedrijf kom je te werken?

Formule Logistics gevestigd te Eindhoven is in 1997 gestart met koeriersdiensten en inmiddels uitgegroeid tot een complete logistieke dienstverlener. In januari 2016 is Formule 1 Sneltransport gefuseerd met J&M Logistics om een breder pakket aan transport en logistieke diensten te kunnen bieden.

Met de grootste zorg en aandacht voeren wij (internationale) transport- en koeriersdiensten uit. Ook warehousing en opslag behoren tot de mogelijkheden. Wij werken met de modernste technieken en middelen waardoor de kwaliteit van de diensten gewaarborgd is.

Wij bieden onze klanten een zeer hoge leverbetrouwbaarheid en kwaliteit met de nodige flexibiliteit. Ook bieden wij oplossingen voor vervoer & opslag van onder andere tijd kritische en hoogwaardige producten. Daarnaast beschikken wij over een eigen opslagruimte en een gevarieerd wagenpark van kleine bestelauto’s tot en met trekker- opleggercombinaties.

 

Reageren?

Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij Formule  Logistics in Eindhoven? Dan kun je reageren via mail naar maikel@formulelogistics.nl, graag ook  je motivatie én je cv sturen per mail.