Chauffeur C

Van maandag tot en met vrijdag begin je tussen 6:30 en 7:30 uur op de standplaats in Eindhoven. Je rijdt een vaste route door de provincie en je bezorgt allerlei zendingen bij heel verschillende bedrijven. Dat doe je enthousiast, met flair en altijd nauwkeurig. Rond 17:00 uur kom je weer terug op de standplaats in Eindhoven.

Wat vragen wij?

We zoeken een chauffeur C die wel houdt van een uitdaging. Je bent absoluut niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je bent trots op wat je doet. Bovendien ben je:

• in het bezit van rijbewijs C, een geldige code 95 en digitale bestuurderskaart;

• representatief en klantvriendelijk;

• behoorlijk ervaren met het rijbewijs C;

• fysiek sterk en nooit te beroerd voor een flinke klus;

• een echt visitekaartje voor het bedrijf;

• woonachtig in de omgeving van de standplaats in Eindhoven.

Wat bieden wij?

Formule Logistics biedt je een leuke, uitdagende baan in een modern transportbedrijf. Op het gebied van logistiek en transport kun je in onze groeiende onderneming nog veel leren. Alles is er mogelijk als je je schouders eronder zet! Je komt te werken in een enthousiast en ambitieus team. De bedrijfscultuur is informeel, collegiaal en we stellen zelfstandigheid en initiatief enorm op prijs. Het salaris is conform de CAO beroepsgoederenvervoer en bij goed functioneren heb je bij ons uiteraard uitzicht op een vast dienstverband.

Reageren?

Zie jij jezelf deze klus wel klaren? Zoek je een nieuwe uitdaging? Dan hopen we dat je snel reageert op deze vacature! Vul op de vacaturepagina al je gegevens in, geef een korte toelichting en dan komen we er zo snel mogelijk op terug. Wil je liever parttime aan de slag of rijd je liever in de nacht? Stuur ons dan ook gewoon een bericht; we zijn altijd op zoek naar toppers!

NB Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld