Logistiek medewerker

Formule Logistics is uitgegroeid tot een betrouwbare ‘allround partner’ voor prachtige bedrijven in binnen- en buitenland. We bieden moderne transport- én logistieke oplossingen en hebben grote ambities. Om onze warehousing (opslag) nog verder uit te bouwen, zijn we op korte termijn op zoek naar een logistiek medewerker.

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker voer je alle voorkomende operationele werkzaamheden mee uit. Denk daarbij aan de administratieve verwerking van inkomende en uitgaande goederen, maar ook het uitsorteren van goederen, laden en lossen van auto’s en orderpicking. In eerste instantie gaat het om een zelfstandige functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het complete pallet aan werkzaamheden. Na verloop van tijd kun je op 2 directe collega’s gaan rekenen.

Wat vragen wij?

We zoeken een Logistiek medewerker die stevig in zijn/haar schoenen staat. Om voor deze leuke en afwisselende functie in aanmerking te komen:

  • heb je een MBO werk- en denkniveau;
  • heb je al enige ervaring als Warehouse- en/of Logistiek medewerker;
  • ben je een echte aanpakker;
  • woon je in de omgeving van Eindhoven;
  • ben je voltijd (40 uur) beschikbaar (dagdienst);
  • ben je (bij voorkeur!) in het bezit bent van een Hef/Reachtruck certificaat.

 Wat mag je van ons verwachten?

Formule Logistics biedt je een tijdelijk dienstverband (met uitzicht op een vaste aanstelling) in een groeiend en modern Brabants transportbedrijf. Je begint aan een baan vol uitdagingen en verantwoordelijkheden. Natuurlijk helpen we je daar bij want we willen graag dat het goed gaat! Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en je ervaring en is uiteraard conform de CAO beroepsgoederenvervoer.

Solliciteren?

Zie jij jezelf helemaal terug in deze vacature? Denk jij dat je de aangewezen persoon bent om als Logistiek Medewerker bij ons aan de slag te gaan? Dan hopen we dat je snel reageert op deze vacature. Vul hier alle gegevens in, geef een korte toelichting en dan krijg je heel snel te horen of en wanneer we je uitnodigen voor een eerste kennismaking!