Goede chauffeur? Gewoon even bellen!

Het is druk bij Formule Logistics. En gelukkig maar! Als ik uit het raam kijk zie ik steeds  meer vrachtwagens, trekker-opleggers, caddy’s en busjes het terrein op- en afrijden.  We hebben de coronacrisis prima doorstaan. Sterker nog, we groeien!

Steeds meer bedrijven weten Formule Logistics te vinden. Daar ben ik ontzettend blij mee. Ze kiezen voor ons vanwege onze logistieke dienstverlening, de moderne warehousing, onze gunstige ligging, kortom, ze hebben allemaal hun eigen goede redenen om met ons in zee te gaan. Daar wordt hier iedere dag dan ook keihard voor gewerkt. Ik vind het geweldig om dat mee te maken. Supertrots ben ik op al die mensen.

Groei betekent ook dat we nóg meer collega’s nodig hebben. Dag- en nachtchauffeurs, chauffeurs C, bezorgers, we hebben meer dan genoeg werk voor dames en heren die graag in de logistiek willen werken. En ik kan ze niet vaak genoeg op het hart drukken dat het écht fijn is om bij Formule Logistics te werken. Goede voorwaarden, mooi wagenpark, leuke collega’s, heus, we zorgen ervoor dat ze het hier heel goed hebben. Het is alleen verdraaid lastig om ze te vinden…

Naast al die chauffeurs die we nodig hebben, wil ik graag weer zo’n leuk clubje oudere, ervaren ‘rotten in het vak’ opbouwen waarop we soms een beroep kunnen doen. Gasten die het leuk vinden om af en toe weer lekker achter het stuur te springen als dat nodig is. Of om gewoon weer even van huis te zijn en de handjes hier te laten wapperen. Zo’n clubje hadden we vroeger en dat was goud waard. Dat moet toch wel weer lukken?

Misschien ben je een goede chauffeur. Of kén je er een. Bel dan gewoon eens op. Niet geschoten is altijd mis, toch? We hoeven geen uitgebreide sollicitatiebrief met een ellenlang CV, we willen alleen ontdekken of het klikt. En als dat zo is, dan liggen hier heel veel leuke en goede banen voor je klaar! Doen!

Heel wat collega’s zijn al met vakantie. Andere zijn nog lekker aan het werk en vertrekken later. Ik wens iedereen, vooral ook namens mijn gezin, een heel fijne, zonnige en welverdiende vakantie toe. Dank voor jullie inzet. En hopelijk zijn jullie straks met nog veel meer.

Jeroen Walravens,

Directeur